HELLO SALES DANMARK

I hjertet af Svendborg på Møllergade – tæt på Torvet og stationen – ligger Hello Sales største danske afdeling.

Kontoret blev etableret i sommeren 2015 og råder over 850 gennemrenoverede kvadratmeter i tre etager.

Herfra arbejder Hello Sales med salg, møde-
bookning og markedsanalyse for en række danske virksomheder i blandt andet energi-, tele- og forsikringsbranchen.

“Vores ambition er glasklar. Vi vil være Danmarks førende virksomhed inden for telemarketing. Derfor prioriterede vi fra starten, at der skulle være plads til at vokse. I efteråret lagde vi ud med arbejdsstationer på én etage. I foråret i 2016 indviede vi en etage mere,” siger Michael Jørgensen i Hello Sales.

Størrelse alene er ikke alt. For Hello Sales er det mindst ligeså vigtigt, at væksten sker ordentligt og med høj kvalitet.

Siden kontoret i Svendborg åbnede har Hello Sales i Danmark udvidet med yderligere to selvstændige afdelinger i henholdsvis Århus og Odense.

Nina Tønner
Administrationschef

Lyst til at arbejde hos Hello Sales?

“Telemarketing som begreb har ikke det bedste ry. Det hænger givetvis sammen med, at der findes virksomheder i branchen, der bliver drevet som pølsefabrikker, hvor de ansatte bliver pisket frem og opfordret til at love mere, end de kan holde.” siger Mette Uth, der inden jobbet hos Hello Sales blandt andet har været rektor for Svendborg Handelsgymnasium og arbejdet som HR-ansvarlig i Den Sociale Udviklingsfond.

“Vi har fra starten valgt, at vi vil bedømmes på vores kvalitet. Og den starter og stopper altså med medarbejderne. Derfor har vi fokus på, at de kommer godt ombord, bliver ordentligt oplært og løbende coachet.” siger Mette Uth.

Lyst til at arbejde hos Hello Sales?