HELLO SALES SPANIEN

På den spanske sydkyst ligger Hello Sales’ afdeling i Fuengirola tæt på Malaga. I efteråret 2015 slog afdelingen dørene op for en nyrenoveret afdeling, der fremstår med moderne og lyse lokaler. Her har Hello Sales plads til 40 ansatte.

Når man arbejder i den spanske afdeling, bliver man udstationeret fra Danmark. Det betyder, at man er ansat i Hello Sales danske afdeling under dansk lovgivning, men udfører arbejdet i Spanien.

Hello Sales Spanien har stort fokus på at gøre udstationeringen så tryg og let som muligt.

“Vi hjælper vores medarbejdere i gang, så de får en god start på opholdet i Spanien. Hello Sales tager hånd om alt det praktiske lige fra afhentning i lufthavn til indkvartering i lejlighed. Vi har en række lejligheder i nærområdet til kontoret, hvor de ansatte kan bo, indtil de har fundet en permanent løsning. I det hele taget står vi klar med en hjælpende hånd hele vejen i forløbet.” siger Linda Wigant, der er afdelingschef i Hello Sales Spanien.

At være ansat hos Hello Sales Spanien skal også være en oplevelse. Ud over arbejdet skal der også være tid til at gå på opdagelse på Fuengirolas strande, restauranter, butikker og natteliv. Derfor er arbejdsugen i Spanien lidt kortere end i Danmark. De ansatte arbejder 31,5 timer, men har mulighed for at arbejde mere og tjene lidt ekstra.

Lyst til at prøve kræfter med et job i Spanien?